Bryggeriet – 9. dag

Etter gårdagens utskeielser var det godt å kunne starte dagen med litt skraping av vegger og klargjøring til maling. Ellers så kan jeg nevne at vi fant både sopp og bær i går. Ble en pose med traktkantarell samt en pose med svarthyll. Vi brukte gårskvelden på rensking samt et glass vin og fårikål.

Nå som skraping, fuging og tappering med malertape var unnagjort var det bare å sette i gang med å male hele rommet. Blir kanskje fint når en har fått det første strøket på alle veggene.

Etter frokost, som ble fårikål, fortsatte jeg med malingen av andre strøk og støvsugde, tror jeg har støvsugd mer i bryggeriet en inne i bolighuset. Ble så ringt opp av en arbeidskollega litt ut på dagen. Han var på vei fra jobben i Moi og hadde noe materialer til meg. Alltid fint å kunne bruke disse turene gutta på jobb kjører fra Moi til Oslo. Gjerstad ligger jo midt i mellom.

Når arbeidskameraten hadde reist var det å sette i gang med å få ut det ene og inn det andre. Ut med en vedovn og inn skulle den lille søte betongvasken. Rett etter at jeg hadde satt i gang dukket Maria opp fra en tur hun tok seg i nabolaget. Var nok litt engstelig når hun så meg nesten halveis under vasken når jeg skulle få en opp et lite trappetrinn. Skjønte ikke hvorfor jeg måtte drive med flyttingen alene. Må nok innrømme at det var fint å få hjelp. Går litt fortere når det er to personer, i hvertfall når det er trangt om plassen og vasken må løftes opp litt etter litt som bildene viser.

Etter at vasken var på plass var det såpass seint at jeg trakk med innover i bolighuset hvor det ventet middag og en glass øl med Maria. Denne kvelden ble det samme som vanlig, fårikål. Vanskelig å bli lei fårikål når det bare blir bedre og bedre med dagene som går. Regner med at det blir fårikål i morgen også.

2 tanker om “Bryggeriet – 9. dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *