Bryggeriet – 8. dag

For en nydelig dag. Tror ikke vinden kan være stillere en den har var i dag tidlig. Gunnustadtjenn var som blankpolert speil. Utrolig fint med naturen på sitt beste før en går inn i låven og fortsetter med bryggeriet.

Nå er det ikke all verdens tid jeg har i dag for å gjøre bryggeriet klart. Vi skal besøke en eldre venninne i Setesdal i dag. Allikevel så tar jeg og starter på litt maling. Får håpe at de ti literne som Maria tok med holder til to runder.

Utrolig gøy å se endringene når fargen kommer på veggene. Rommet blir ikke bare lysere og romsligere, men det føles også som rommet blir rensligere, og renslighet er noe som er viktig i forhold til ølbrygging. Må nok ta en skikkelig husvask av rommet når alle arbeidene er ferdige. Spørs om en får vaske i einerlog.

Nå som den ene veggen er helt ferdig og jeg begynner å nærmere meg vinduet må arbeidsbordet forsvinne. Jeg har lenge tenkt å bruke bordet videre, men jeg ser når jeg begynner å demontere det at det er kanskje ikke bra nok allikevel, selve plata kan jeg bruke seinere, den er jo fin (i mine øye i hvertfall.).

Rett etter at jeg var ferdig med å fjerne bordet var det tid for litt frokost før vi dro av gårde til Setesdal. Ikke noe mer arbeid i bryggeriet i dag. Kan hende det blir noen rensking av bær eller sopp seinere i kveld. Får se hva vi finner oppe i Setesdal. Skal jo fortsatt finnes traktkantarell. Skal nok få gjort noe i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *