Om oss

Vi er to innvandrere som har bodd i over femten år i Norge. Vi har bodd i og ved Oslo helt siden vi kom, og har lenge hatt lyst til å bosette oss ute på landet og komme oss vekk fra storbyen. Herren bærer navnet Magnus Thor Magnusson og er fra Island. Frua heter Maria Skolota og kommer fra Ukraina. Maria jobber med data mens Magnus jobber på jernbanen Norge rund.

Meningen bak hjemmesiden er å gjøre det enklere for venner og familie å følge med hva vi driver med samt å forenkle livet for oss som har nettopp kjøpt et lite småbruk. Her kan vi loggføre hva vi gjør og kanskje få tips fra andre med mer erfaring.

På hjemmesiden kommer begge to til å publisere noen skriverier som går under hver sin personlige blogg. Vi skal også skrive en del felles om de forskjellige plantene vi har på gården samt om de forskjellige prosjektene vi jobber med eller har planer om å begynne på.

Ved bruk av hjemmesiden så håper vi også at vi får noen svar ved de spørsmål vi lurer på. Som sagt så er vi byfolk og det er en del som vi ikke kan, mens på andre områder så er det ting vi er gode på og kan eventuelt hjelpe andre.