Bryggeriet – 20. dag

Nå ble det ikke helt som planlagt ut ifra forrige innlegg. På grunn av en del snø og andre gjøremål fikk jeg ikke fullført glasskisten før noen dager etter at jeg begynte å lage den. Når jeg skriver dette har det gått enda lenger tid siden. Uansett, en såpass viktig ting som en glasskiste må beskrives i alle detaljer.

Det jeg forlot glasskisten siste gang og før jeg fikk helt bestemt med på hva jeg skulle ha på lokket på kisten kom det noen idéer. Blant annet disse:

Alternativ 1 hadde jeg tenkt å felle inn munkene i lokket, tenkte en stund hvordan det kunne gjøres på enklest måte, fant ut at det ble for vanskelig denne gangen. Rammen på bildet er ikke helt firkantet, men skrår fra bunnen og opp, gadd derfor ikke å prøve. Alternativ fire ser greit nok ut – fire gamle hjørnejern fra gamle vinduer som jeg har hentet fra bålplassen på gården. Forkastet den idéen også. Det siste alternativet gikk jeg nesten for, sånn noen lunde.

Når som hjørnene var spikret på plass så tok jeg og samlet opp litt støv etter slipearbeidene jeg har drevet med tidligere. Blandet støvet sammen med litt tremlim og klinte dette i alle fugene rund hjørnene til å få litt penere overgang mellom tre og metall.

Jeg ga blandingen et lite kvarter til å tørke litt i gran, egentlig for lite tid men jeg gadd ikke vente lenger før jeg pusset over det hele:

Da er glasskisten klar for bruk. Skal ha noen ølglass opp i kisten sånn at vi ikke trenger å ta glass fram og tilbake fra boligen. Har ikke noe bilde på innsiden av kisten ennå. Kommer nok en liten oppdatering i fremtiden, har lyst til å kle innsiden med noe stoff for å gjøre den litt finere. Har dessverre ikke noe jeg kan bruke akkurat nå.

Neste prosjekt jeg har tenkt å begynne på er dette her:

Nå vet jeg ikke hva denne steinplaten har blitt brukt til. Det eneste jeg vet er hvor jeg fant den og hva jeg skal bruke den til. Mer om steinplata kommer i neste innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *